Με το καλό....«Μετά το 2022 η συζήτηση για το Ελληνικό χρέος»!

moutzes.medium-656x330

Ήταν μία από τις καλοκαιρινές υποσχέσεις προς τον Ελληνικό λαό, η μείωση του Ελληνικού χρέους, για να πειστεί για την αναγκαιότητα υπογραφής του Γ΄μνημονίου και να μπορέσει να δει την «επιτυχία» στην διαπραγμάτευση των 24 ωρών του Αλέξη Τσίπρα στην μαραθώνια συνεδρίαση στις Βρυξέλλες.

9 μήνες μετά από τα χείλη του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και πάλι από τις Βρυξέλλες, γίνεται γνωστό προς τον Ελληνικό λαό, ότι οφείλει να πληρώνει το χρέος μέχρι και το 2022(ως έχει, μη βιώσιμο δηλαδή όπως έλεγαν κάποτε), γιατί σήμερα χαρακτηρίζεται «βιώσιμο» και μετά από το 2022 μπορεί να ξανανοίξει από την κυβέρνηση εκείνης της εποχής η συζήτηση περί μείωσής του.

Απόλυτη ευθυγράμμιση με τους Ευρωπαίους δανειστές και αλλαγή στρατοπέδου, με φίλη πια την Γερμανία και τις απαιτήσεις της.

Όπως ειδικότερα μετέδωσε το Reuters, ο κ. Σταθάκης, μιλώντας σε Ελληνογερμανικό φόρουμ, ανέφερε:

«Μέχρι το 2022, το χρέος... είναι βιώσιμο... Αλλά μετά, θα χρειαστούμε νέο γύρο συζητήσεων. Η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος αναμένεται να κλείσει στις 22 Απριλίου και ότι αμέσως μετά θα ψηφίσει η Βουλή την ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση.

Ο αρχικός στόχος των 50 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις είναι μη ρεαλιστικός και τώρα ο στόχος είναι 15 δισ. ευρώ, αλλά μπορεί να μειωθεί και άλλο τελικά.»

Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει μέχρι το 2022……

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …