Απεργεί ο Δημόσιος τομέας την Πέμπτη

adedy_0[1]

24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη, ενάντια στο ασφαλιστικό, την στιγμή που ανακοινώνει ότι βρίσκεται ένα στάδιο από την γενικότερη κλιμάκωση, για να αποτρέψει την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Μέχρι τώρα έχουν ανακοινώσει την συμμετοχή τους οι ακόλουθοι κλάδοι εργαζομένων:

ΠΟΕ-ΟΤΑ

Θα υπολειτουργήσουν όλες οι δημοτικές υπηρεσίες της χώρας, με τους δημοτικούς υπαλλήλους να παίρνουν μέρος στην απεργία με την διοργάνωση συγκεντρώσεων και πορειών ανά την χώρα, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Εκπαιδευτικοί

Δάσκαλοι-Νηπιαγωγοί –Καθηγητές με ανακοινώσεις τους σε ολόκληρη τη χώρα δήλωσαν συμμετοχή στην 24ωρη απεργία, καλώντας τα μέλη τους σε μαζικό παρόν, για την «ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ. Αντίσταση – Ρήξη – Ανατροπή».

Γιατροί-Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη θα λειτουργήσουν Δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ, με τους δύο κλάδους να καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική και να εναρμονίζονται με την απεργία της ΑΔΕΔΥ.

ΕΣΗΕΑ

Την Πέμπτη δεν θα μεταδοθούν δημοσιογραφικές εκπομπές, παρά μόνο μικρά απεργιακά δελτία, λόγω συμμετοχής των δημοσιογράφων και των τεχνικών στην κινητοποίηση.

Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας

Το Δ.Σ της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της για συμμετοχή στην 24ωρη και όλες οι πτήσεις προς και από την Ελλάδα έχουν ακυρωθεί.

Διοικητικοί Υπάλληλοι ΑΕΙ

Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι των Ανωτάτων Ιδρυμάτων, είπαν ναι στην απεργία, οπότε τα μαθήματα θα αναβληθούν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …