Ημέρες Καριέρας...

ergasia=perib

Τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση-εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2016» 2016, με πρωτοβουλία του γραφείου Διασύνδεσης του Α.Π.Θ, που θα φιλοξενηθεί στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο www.dasta.auth.gr/jobfair.aspx έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

Για τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο www.dasta.auth.gr από 13 έως 28 Απριλίου 2016.

Στόχος της εκδήλωσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας και η δημιουργία μιας πρώτης επαφής των τελειοφοίτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με τον κόσμο της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 2310 999320,
e-mail: gd@cso.auth.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …