Αυτός ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στα Τρίκαλα(ΦΩΤΟ)

 

07042016dhm002

Με εντολή του εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα δόθηκαν, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 53χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Μαΐου του 2015 στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016/07042016dhm001.jpg

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών από γονείς ανηλίκων διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος οκτώ ανηλίκων. Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 23.08.1963 στη Λαμία.

Λαμιώτης ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στα Τρίκαλα

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016/07042016dhm.JPG

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου των ανηλίκων των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24310–63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …