«Illicit Island» to Νησί του Παράνομου Έρωτα....

nhsisex

Σε καταφύγιο για παράνομα ζευγαράκια, θα μετατραπεί νησί που θα  εγγυάται μυστικότητα και προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα…..

Γνωστός ιστότοπος πονηρών γνωριμιών για παντρεμένους, επιβεβαίωσε την είδηση ότι αυτός πρόκειται να αγοράσει ένα, που θα το ονομάσει «Illicit Island» (Νησί του Παράνομου Έρωτα), ώστε να μπορούν οι παντρεμένοι με διάθεση για εξωσυζυγικές περιπέτειες, να προγραμματίσουν της «αποδράσεις» με το (παράνομο) ταίρι τους.

Όλα είναι ήδη τακτοποιημένα και απομένουν οι υπογραφές αγοράς του νησιού, στο οποίο οι επισκέπτες θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο, σε τέτοιο βαθμό μυστικότητας, χωρίς τα «ενοχοποιητικά στοιχεία», των αεροπορικών εισιτηρίων, που αν ξεχαστεί κάποιος μπορεί να βρεθούν στην κατοχή του συζύγου ή της συζύγου, που μαθαίνει τα πάντα  τελευταία….

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου την Παρασκευή στην Θήβα

Οι δυο τους αναμένεται να επισκεφθούν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων …