Ντροπή:Εταιρεία συλλέγει υπογραφές για απαγόρευση των απεργιών!!!

Ryanair-jet-2zggp2wd5jhfsls84p3abu

"Λυπούμαστε  για την εξαναγκαστική ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για αύριο (Πέμπτη 7 Απριλίου), προς/από και εντός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS,  ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο.

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους επιβάτες που έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις των ΕΕΚ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Ευρωπαίους επιβάτες και καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές. Είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών. Παράλληλα παροτρύνουμε όλους τους επιβάτες να υπογράψουν υπέρ της εκστρατείας Keep Europe’s Skies Open (http://www.keepeuropesskiesopen.com)."

Η πρωτοφανής αυτή επιστολή ανήκει στην αεροπορική χαμηλού κόστους Ryanair, που ζητά την απαγόρευση των απεργιακών κινητοποιήσεων, βάζοντας ακόμα και τους πελάτες της στο παιχνίδι κατά της εφαρμογής του Ελληνικού συντάγματος, για το δικαίωμα στην απεργία, αφού τους καλεί να «υπογράψουν  υπέρ της εκστρατείας KeepEurope’sSkiesOpen, που θα παρουσιαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την λήψη των κατάλληλων μέτρων προς αποφυγή περαιτέρω αναταραχών».

Τα ακατάλληλα μέτρα που εννοεί είναι μέσω Ευρώπης η καταπάτηση ενός ακόμη εργασιακού νόμιμου δικαιώματος, αυτού της απεργίας, ξέχωρα αν μεταξύ των πελατών της απεργίας, είναι αγρότες, επιστημονικοί φορείς, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες, που έχουν στο παρελθόν απεργήσει ή θα το πράξουν στη συνέχεια.

Άραγε πόσοι θα το υπογράψουν και θα στραφούν απέναντι στους εαυτούς τους, στα απιδιά τους και στους συναδέλφους τους, που αρνούνται να γίνουν παθητικά όντα στην κάθε απόφαση που θα λαμβάνεται για αυτούς, χωρίς αυτοί να μπορούν να εκφράσουν την βούλησή τους για την δική τους τη ζωή;

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …