Υπό κατάληψη σήμερα οι Εφορίες

logistes

Kάλεσμα όλων των μελών του στους συμβολικούς αποκλεισμούς  των εφοριών της περιφέρειας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξαγγέλθηκε σε Πανελλαδικό επίπεδο ενάντια στο ασφαλιστικό προσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζεται «εισπρακτικό», απευθύνει για σήμερα το Οικονομικό Επιμελητήριο.

«Μετά από την κοινή απόφαση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Π.Ο.Φ.Ε.Ε και της Π.Ο.Ο.Ε.Ε για αποχή από την υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων και αποκλεισμούς Εφοριών όλης της χώρας, το Περιφερειακό μας τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου καλεί όλους τους συναδέλφους λογιστές αύριο το πρωί 07.45 να βρίσκονται στην είσοδο όλων των Δ.Ο.Υ της Περιφέρειας μας, προκειμένου να εκδηλώσουμε με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία μας για το προωθούμενο από την Κυβέρνηση ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που οδηγεί σε οικονομική εξαθλίωση και αφανισμό τον κλάδο μας.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …