Ζητούνται υπάλληλοι ως διοικητικό προσωπικό

ergasiaaa.a.a
Προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του Ιδρύματος, προσκαλεί για μετάταξη υπαλλήλους από υπουργεία, ΝΠΔΔ, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και από κρατικά ΝΠΙΔ και ΔΕΚΟ την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου των οποίων κατέχει το Δημόσιο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Πρόκειται για ενενήντα οκτώ (98) υπάλληλους διαφόρων ειδικοτήτων από τέτοιες υπηρεσίες που μπορούν να μεταταγούν σε υπηρεσίες του Π.Κ. στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.
Δικαίωμα αίτησης έχουν:
-Όλοι οι μόνιμοι και με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι υπουργείων ή άλλων δημόσιων υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον πενταετή υπηρεσία από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη.
-Οι δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1892/1990, είναι εκτός Δημοσίου Τομέα. Επίσης, οι υπάλληλοι κρατικών ΝΠΙΔ και υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, οι οποίες δεν είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου.
Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 να υποβάλλουν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Διεύθυνση Διοικητικού - Τμήμα Β΄ Προσωπικού, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, 74100 Ρέθυμνο, τηλ. 28310-77924, e-mail: gialedas@uoc.gr ή prosopiko-b@admin.uoc.gr) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3% «έπεσε» ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο

Σε ετήσια σύγκριση καταγράφηκαν ανατιμήσεις σε: ψωμί, κρεάς, ψάρια, γαλακτοκομικά, ελαια και λίπη, φρούτα και …