Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμάχεται το ΣΥΡΙΖΑ.....Η απόλυτη παραφροσύνη

syriza_vs_syriza

Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού παρά μόνο στην Ελλάδα, το κόμμα να εκδίδει ανακοίνωση αφουγκραζόμενο το κοινό αίσθημα και να επιτίθεται στην αστυνομία, η οποία λαμβάνει εντολές από την πολιτική ηγεσία, που ανήκει στο κόμμα που διαμαρτύρεται....

Οδηγούμαστε στην απόλυτη τρέλα σταδιακά....

Μ ΕΤΟ κόμμα να προσπαθεί αν δείξει ότι είναι με το λαό που τον κυβερνά το ίδιο...

Σε αυτό το πλάνο της απόλυτης παραίσθησης εντάσσεται η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κυβερνώντος κόμματος, που καταγγέλλει την στάση της αστυνομίας και μάλιστα με προκλητικότητα μιλά για «στάση της αστυνομίας που παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ», ζητώντας και «τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος».

Διαβάστε μόνοι σας ολόκληρη την ανακοίνωση του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ και μετά όλοι μαζί πάμε για την Τρίπολη, την Κέρκυρα, το Δρομοκαΐτειο........

«Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη,  έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακριά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα.

Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων αποκαλύπτουν, για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης.

Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται.

Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …