ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση: «Τσίρκο»

pasok_2_medium

«Τσίρκο» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, την κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης, στον απόηχο της αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ, με αφορμή τις δηλώσεις των υπουργών της, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες ακόμα και από τα ίδια στόματα. Άλλα δηλώνουν την μία στιγμή και ακριβώς αντίθετα δηλώνουν την άλλη.

«Τελικά το ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλά την Ελλάδα (Σπίρτζης, Δρίτσας) ή υλοποιεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (Πιτσιόρλας) ή μήπως ανοίγει το δρόμο προς την ανάπτυξη (Τσίπρας);» διερωτάται σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν περιμένουμε βέβαια απάντηση», προσθέτει.

«Είναι σαφές ότι το μόνο που τους ενώνει είναι η εμμονή να μείνουν κολλημένοι στις καρέκλες τους γι' αυτό λένε ό,τι θέλει ο καθένας να ακούσει. Η κατάσταση της κυβέρνησης αποτυπώνεται με μια λέξη: Τσίρκο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …