Από το ΚΕΠΕΑ(Ηλεκτρονικά) ο υπολογισμός της αποζημίωσης απόλυσης

apoliseis

Η απόλυση είναι κάτι δυσάρεστο που σε νεκρώνει και σε ακινητοποιεί, όμως την ίδια ώρα αυτός που έρχεται αντιμέτωπος με τα καινούργια δεδομένα οφείλει να είναι γνώστης, όσων δικαιούται σε αυτή την περίπτωση.

Αυτό το ανέλαβε το  ηλεκτρονική εφαρμογή του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ, ώστε άμεσα και χωρίς την αναμονή των ουρών στην υπηρεσία, να μάθετε τι αποζημίωση δικαιούστε.

Αρκεί να πατήστε το λινκ ΕΔΩ και να συμπληρώστε τα ακόλουθα στοιχεία και όλα τα ποσά θα αναρτηθούν στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …