Όλο και ανεβαίνει ο αριθμός των προσφύγων στην Ελλάδα(Πίνακες)

prosfiges_sinora_762677921

Έν αναμονή αυτή την εβδομάδα των καινούργιων χαρτών του υπουργείου για τους πρόσφυγες που κατακλύζουν την Ελλάδα, διαπιστώνει κανείς από τα μέχρι τώρα στοιχεία ότι έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τους 50.000 πρόσφυγες που η Ελλάδα έχει υπογράψει στην ΕΕ, ότι μπορεί να διαχειριστεί, μιας και με δεδομένο της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών σταδιακά, θα υπάρξει ραγδαία επιδείνωση του κλίματος των προσφυγικών ροών.

Από τα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποίηθηκαν, 53.000 πρόσφυγες και μετανάστες, βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος και από αυτούς οι 11.269 έχουν κατασκηνώσει στην Ειδομένη, οι 4.569 στο λιμάνι του Πειραιά και οι υπόλοιποι στα νησιά και στα hotspots ολόκληρης της χώρας, τα οποία επίσης αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς.

Νέοι καταυλισμοί για κατασκευή

Αφίξεις προσφύγων

Πρόσφυγες στην Ηπειρωτική Ελλάδα

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …