Στο ρυθμό του κλεισίματος της αξιολόγησης

troika==a

Ολονύκτια ήταν η προσπάθεια δανειστών-οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, για συμφωνία, αλλά ακόμα τελείως άσπρος καπνός δεν έχει βγει από το πανάκριβο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι πρώτοι και διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις σε αντιπαραβολή χλιδής με τα μέτρα που θέλουν να λάβουν ενάντια στους φτωχούς Έλληνες.

«Έχουμε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τα κόκκινα δάνεια», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη με τους θεσμούς.

Μετά τις 6 το πρωί αποχώρησε και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος δήλωσε: "Η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει σήμερα, καθώς αύριο Τρίτη, αναχωρούν οι εκπρόσωποι των θεσμών. Θα συνεχίσουμε στις 3 το μεσημέρι. Έχει γίνει σημαντική πρόοδος για να υπάρξει συμφωνία για τα κόκκινα δάνεια, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …