12μηνες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού

job--dream-
Ανακοίνωση για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών και την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, εξέδωσε το ΚΕΑΤ .
Δικαιολογητικά
• Αίτηση του/της ενδιαφερομένου/ης στην οποία είναι ενσωματωμένη η υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/1986 περί μη κωλύματος κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
Το έντυπο της αίτησης υπάρχει στην παρούσα ανακοίνωση - πρόσκληση ενδιαφέροντος. Εφόσον το επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να το προμηθευτούν και από τα γραφεία προσωπικού του Κ.Ε.Α.Τ. Αθήνας ή Θεσσαλονίκης.-
• Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
• Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών.
• Φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών προϋπηρεσίας, όπως αυτά προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 5 του Νόμου 4052/2012.
• Βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ. πρόσφατης έκδοσης, από την οποία να προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερομένου στα μητρώα ανέργων ή επιδοτούμενων ανέργων.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
-Αίτηση για πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ. 17675
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε 10 ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο ή της ανάρτησής της στη Διαύγεια και στα καταστήματα των Παραρτημάτων του Κ.Ε.Α.Τ., εφόσον η ανάρτησή της είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσής της στον τύπο.
Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής επιστολής κρίνεται από τη σφραγίδα της ταχυδρομικής σήμανσης.
Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα αξιολογηθούν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία Προσωπικού του Κ.Ε.Α.Τ. τηλ.: 2310 844888 (Θεσσαλονίκη) και 210 9582760 (Αθήνα) κατά τις ώρες 8:00 πμ. - 15:00 μμ.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Στα γραφεία των Διοικητικών Υπηρεσιών του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και στη Διαύγεια.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
• Μία (1) ημερήσια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας.
• Μία (1) ημερήσια εφημερίδα κυκλοφορίας στην περιφέρεια Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …