Αναζητείται προσωπικό

job-=-images

Νέους και νέες, για τα καταστήματά της που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση διεθνώς, στον κλάδο των εστιατορίων – bar, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ζητά η TGI Fridays λειτουργεί από το 1965 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 800 εστιατόρια σε 60 χώρες. Κατέχει – διεθνώς – ηγετική θέση στον κλάδο της Casual Dining. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1997 με συνολικά 9 καταστήματα – 7 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη.

"Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της διεθνώς μεγαλύτερης αλυσίδας εστιατορίων – bar και διαθέτετε: διάθεση εξυπηρέτησης και φιλοξενίας, χαμόγελο και εξωστρεφή προσωπικότητα, ικανότητα επικοινωνίας, χιούμορ, ομαδικό πνεύμα, ενθουσιασμό, πάθος για τη δουλειά σας.

Οι προσφερόμενες θέσεις είναι για Κουζίνα (κωδικός: KITCHEN).

Προσφέρουμε: ανταγωνιστικές αποδοχές, ασφάλιση, προγράμματα εκπαίδευσης, συμμετοχή σε σεμινάρια, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο careers@fridays.gr αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …