Ένα άτομο ζητά Δήμος

job-

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ενός (1) οδηγού – χειρίστη μηχανήματος έργου τύπου JCB (ΔΕ) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών, προκήρυξε το Ν.Π.Δ.Δ. "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ", για τον κατωτέρω κλάδο και ειδικότητα:

(ΔΕ) Χειριστής μηχανήματος έργου – ένα (1) άτομο

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στο γραφείο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής (Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου 66, Κερατέα, τ.κ. 19001) από 12.04.2016 εως και 18.04.2016 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22990-63243.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …