Μέσα στο δίμηνο άνω των 20.000 οι προσλήψεις

jobfinda

Άνεργοι της κατηγορίας των μακροχρόνιων, έχουν προβάδισμα στις μόνιμες και εποχικές προσλήψεις, που έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης μέχρι και τα τέλη του Μαίου.

Πρόκειται για περισσότερες από 20.000 προσλήψεις μονίμων και εποχικών αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της άνοιξης,  ενώ στα τέλη Μαΐου θα έχουν καλυφθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα 3.589 θέσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και 173 θέσεις στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα από την κοινωφελή απασχόληση θα αξιοποιηθούν 12.331 άνεργοι σε Δήμους και κέντρα φιλοξενίας-εγκατάστασης προσφύγων.

Εντάσσονται επίσης στον κλάδο των προσλήψεων 690 γιατροί σε νοσοκομεία, 3.500 θέσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και 1.400 προσλήψεις σε Κέντρα Κοινότητας, στον ΑΔΜΗΕ με 76, στην ΕΥΔΑΠ 300, στα ΕΛΤΑ 36 μόνιμοι, στην ΔΕΗ με 86 και στον ΟΣΕ 35.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …