Μόνο στην Ελλάδα αυτά(ΦΩΤΟ)

mitropoli_glufadas1

Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν όπως αυτό με Μητρόπολη που καλεί τους πιστούς να προσευχηθούν μαζί της κατά της επίσκεψης ανθρωπιστικού και συμβολικού χαρακτήρα του Πάπα στη Λέσβο και μάλιστα το ανακοινώνει δημόσια.

Ο λόγος για την Ιερή Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να φτάσει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου στη Μυτιλήνη όπου θα τον υποδεχτεί ο πρωθυπουργός. Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος θα έλθει στη Μυτιλήνη το βράδυ της Παρασκευής και θα τον υποδεχθεί και αυτόν ο πρωθυπουργός μαζί με τον μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

Το Σάββατο ο Πάπας, ο πατριάρχης και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα επισκεφθούν το hot spot της Μόριας και στη συνέχεια την Επάνω Σκάλα. Η επίσκεψη του Πάπα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 3.00 το μεσημέρι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …