"Πατρίδες που έγιναν φωτιά"(VIDEO)

partides_800x411_625716066

Το τραγούδι «πατρίδες που έγιναν φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε για τους σκοπούς του International Foundation for Greece (IFG).

Στην ηχογράφηση του τραγουδιού συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Μάριος Φραγκούλης καθώς και οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Περρής. Η επιμέλεια και δημιουργία του video clip ανήκει στη Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις του τραγουδιού, θα δοθούν στο IFG, για τη στήριξη των προσφύγων με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών τους για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας.

Να σημειωθεί πως το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν επίσης για τους σκοπούς του IFG.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …