Άνεργος πατέρας από την Πάτρα: "Βοηθήστε με να ταίσω τα μωρά μου"

katathlipsi_antras_madata_120305057

Ανελέητα έχει χτυπηθεί άνεργος των Πατρών, ο οποίος λόγω έλλειψης χρημάτων, είδε την οικογένειά του να διαλύεται, να χάνει τα δύο του κοριτσάκια και να αδυνατεί να θρέψει τα αγοράκια του που μένουν μαζί του, με το ένα να πάσχει από  νεοπλασματική ασθένεια.

Ο σύλλογος «Το Φωτεινό Αστέρι» αναλαμβάνει την εν λόγω περίπτωση, με την κοινωνική λειτουργό να έχει επιληφθεί προς το παρόν της περίπτωσης Άκη όπως ανακοίνωσε:

«Ο πατέρας από την Πάτρα, ο οποίος μεγαλώνει μόνος του τα δύο αγοράκια του, αφού η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της τα δύο κορίτσια τους.

Εκτός από το ότι είναι άνεργος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, μη έχοντας να προσφέρει τα προς το ζην στα τέκνα του, η ζωή του γυρνάει για ακόμη μια φορά την πλάτη, αφού ο 5,5 ετών γιος του διαγνώσθηκε με όγκο.

Με δεδομένα τα άσχημα οικονομικά του, ο πατέρας δεν μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα στο παιδί του για την ασθένειά που προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

Tηλέφωνο επικοινωνίας με τον σύλλογο "Το Φωτεινό Αστέρι": 6981044800».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …