Ωπ! Απολύσεις προαναγγέλλονται;

ert

Την ξανάνοιξαν αυτοί….Προσέλαβαν το προσωπικό αυτοί……..και τώρα αυτοί έναν χρόνο μετά μιλούν για «Υπεράριθμο προσωπικό» και για «τεμπέληδες»;

Κι όμως ναι…..Αυτή είναι η αλήθεια την οποία ξεστόμισε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Νίκος Παππάς, μέσα μάλιστα από τοπ κοινοβούλιο!

«Υπεράριθμο προσωπικό έχει η ΕΡΤ και εργαζόμενους με όχι και τόσο βαρύ αντικείμενο εργασίας. τα νέα οργανογράμματα της ΕΡΤ υπάρχουν πλέον και έχει διαπιστωθεί ότι θα μπορούσε κάποιο προσωπικό να απασχοληθεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου. Και αυτό τον σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων εξυπηρετούμε αφού υπάρχει προσωπικό που θα μπορούσε να ασχοληθεί κάπου άλλου…»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά έγιναν στην ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε και με την οποία παρέχεται η δυνατότητα οικειοθελούς μετάταξης προσωπικού της ΕΡΤ για κάλυψη αναγκών σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου….

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …