Πολιτικό προσωπικό θα προσλάβει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

jobproslipseis

Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθορίζει τον αριθμό των προσλήψεων πολιτικού προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών των θερέτρων του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕ−ΘΑ/ΓΕΝ) για το έτος 2016, του πολιτικού προσωπικού που επιτρέπεται να προσληφθεί στα θέρετρα του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ:

Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού-Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού (ΘΑΝ/ΝΒΝΕ),

Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΟΡΟΣ (ΚΕ ΠΟΡΟΣ),

Ναυτικός Σταθμός Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ)

Οι προσλήψεις για την κάλυψη εποχικών αναγκών αυτών, θα είναι διάρκειας 5 μηνών.

GEETHA4

Να τονιστεί πως οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2016 και δεν θα επιβαρύνουν τα επόμενα έτη του ΜΠΔΣ 2016−2019.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα απο το Γενικό Επιτελείο και θα αναρτηθεί και στο ergasianews.gr όταν δημοσιευτεί.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …