Προσλήψεις

jobbbs

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΔΕ) που εδρεύει στην Αθήνα, Αγησιλάου 56-58, στον Νομό Αττικής ανακοινώνει η ΔΕΗ.

Υποβολή Αιτήσεων έως 22.4.2016

Θέσεις:

1 ΠΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ)
1 ΠΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ
1 ΠΕ HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ΔΔΕ, οδός Αγησιλάου 56-58, Τ.Κ. 104 36 – ΑΘΗΝΑ, υπόψη κας Σωτηρίου Β. ή κας Παπαδοπούλου Γρ. 313/3ος όροφος (τηλ. επικοινωνίας: 210-3355135 και 210-3355366). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2016 για την ΔΔΕ

Έντυπο Αίτησης

Παράρτημα

Αρμόδιοι : ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ τηλ. : 210 3355135 – 3355366

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες αύριο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Οι Υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν, επίσης, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρουσία του Ουκρανού Υπουργού …