ΔΩΡΕΑΝ διανομή τροφίμων στις 20 Απριλίου

trofima=a=a=a

Διανομή ειδών παντοπωλείου, κατόπουλου και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου από τις 8 το πρωί, στους ωφελούμενους της Δημοτικής Ενόντητας Λαγκαδά  στα Λουτρά Λαγκαδά.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος:

-Η παράδοση των προϊόντων στους ωφελούμενους γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

-Αν ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής.

-Στους ωφελούμενους που για αντικειμενικούς λόγους (π.χ. υγείας, ηλικίας, αναπηρίας κ.λ.π.) δε δύνανται να μεταβούν στο σημείο διανομής, τα προϊόντα τους θα παραδίδονται κατ'οίκον με επιμέλεια της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες:

1. Καλλινδοίων

2. Βερτίσκου

3. Ασσήρου

4. Λαχανά

5. Σοχού

6. Κορώνειας, όπου οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν για την ακριβή ώρα παραλαβής των προϊόντων από τους υπευθύνους διανομής των Δημοτικών Ενοτήτων.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στη λίστα των 35 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Μάριος Αθανασίου, Ευάγγελος Αντώναρος, …