Στο χορό των κινητοποιήσεων και τα Πρακτορεία Εφημερίδων Αθηνών

efimerides==

«Συζητάμε και αποφασίζουμε για την οργάνωση του αγώνα απέναντι στο τελεσίγραφο της "Άργος" για μειώσεις μισθών και στην αποκατάσταση των μισθών μας μετά την αυθαίρετη και μονομερή μείωση που επέβαλε η "Ευρώπη". Δεν θα λείπει κανείς!».

Αυτό σημειώνει στην ανακοίνωσή της, η  Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, που από την Πέμπτη ξεκίνησε κινητοποιήσεις αρχικά με στάσεις εργασίας, προειδοποιώντας ότι τα μέλη της είναι έτοιμα πια για περαιτέρω κλιμάκωση.

Η  Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, διεκδικεί την άμεση υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και να σταματήσουν οι αδικαιολόγητες περικοπές μισθοδοσιών των μελών της, που έχουν φτάσει στα όρια τους και για αυτό η συμμετοχή στις πρώτες κινητοποιήσεις κατέγραψε επιτυχία 100%, στα πρακτορεία «Άργος» και «Ευρώπη» και συγκεντρώσεις στην «Ίρις» και στην «Άργος».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …