Εισβολή εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας (ΦΩΤΟ)

kathigites

«Όχι στην Παιδεία των περικοπών», ήταν το σύνθημα των εκπαιδευτικών, που σήμερα πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο παιδείας, ενάντια στην διάταξη που προτείνει το υπουργείο, όσον αφορά στην πρόσληψη αναπληρωτών την ερχόμενη σχολική χρονιά, επαναφέροντας ουσιαστικά την επετηρίδα και ξεχνώντας την μέχρι τώρα προυπηρεσία τους.

Εκεί τους περίμενε μία διμοιρία των ΜΑΤ, που είχε στηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του υπουργείου, προς αποφυγή έντασης και επεισοδίων, γιατί μέσα στο υπουργείο ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση σε εξέλιξη για τη βράβευση μαθητών στο πλαίσιο του δεύτερου πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού με θέμα "Κύπρος 1974-2015: Δεν ξεχνώ, Δημιουργώ, Διεκδικώ".

 

Ωστόσο οι εκπαιδευτικοί μπόρεσαν και αιφνιδίασαν τα ΜΑΤ, προσπαθώντας να εισβάλλουν στο κτίριο και αφού πριν είχαν σκαρφαλώσει στα κάγκελα, έχοντας παράλληλα κλείσει και το δρόμο.

Εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο υπουργείο Παιδείας

Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές προειδοποιούν ότι αυτή την διάταξη δεν θα την ανεχτούν και το πρόσωπο της αγανάκτησής τους τώρα θα το δείξουν.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …