Κύπελλο Ελλάδας: Ημερομηνίες αγώνων

epo

Τυπική υπόθεση θεωρείται πια η επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον υφυπουργό να έχει κάνει ένα βήμα πίσω και την ΕΠΟ να τον ακολουθεί αποσύροντας, όπως είχε δεσμευτεί, την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καταθέτοντας επίσημα αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, για την επανέναρξη της διοργάνωσης.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, την ερχόμενη Τετάρτη (20/4) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ΑΕΚ - Ατρόμητος και τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου οι ρεβάνς των δύο ημιτελικών (δηλαδή και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ μετά το επεισοδιακό παιχνίδι της Τούμπας που δεν τελείωσε κανονικά ποτέ).

Και από εκεί και πέρα, ο τελικός της διοργάνωσης πάει για το Σάββατο 7 Μαΐου βάσει του σχεδίου, που υπάρχει αυτή τη στιγμή από την ΕΠΟ και σε αυτή την περίπτωση μοιραία θα υπάρξουν αλλαγές στις ημερομηνίες των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση από τις προκριματικές εκλογές

Κομματικές πηγές ανέφεραν χθες το βράδυ πως η συμμετοχή ξεπέρασε τον πήχη των 50.000 που …