Προκήρυξη για τη στελέχωση μίας θέσης

job-in-Switzerland

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, προκειμένου να στελεχωθεί η θέση διευθυντή της Αρχής Προσφυγών σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 2 και 6 του άρθρου 80 του ν. 4375/2016 (Α'51) σε συνδυασμό και με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 3907/2011 (Α'7):

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Τους υπαλλήλους της Αρχής Προσφυγών, καθώς και τους υπαλλήλους που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στο Δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 2 του Ν. 3861/2010 ΦΕΚ 112 τ. Α') ή σε Ν.Π.Δ.Δ., οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποσπαστούν στη θέση διευθυντή της Αρχής Προσφυγών να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς πλήρωση της κατωτέρω θέσης: Διευθυντής της Αρχής Προσφυγών αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου κατά την παράγραφο 5 του άρθρου 5 του ν. 3907/2011.

Οι υποψήφιοι, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους, θα πρέπει να κατέχουν τα τυπικά προσόντα της αντίστοιχης κατηγορίας και κλάδου όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 2, 3 και 4 του Π.Δ. 50/2001 (Α'39) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Θα συνεκτιμηθούν:

  • Τίτλος σπουδών σε συναφές αντικείμενο.
  • Η εργασιακή εμπειρία σε θέσεις διοίκησης.
  • Η διοικητική εμπειρία στον τομέα της διεθνούς προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων
  • Η άριστη προφορική και γραπτή χρήση τόσο της ελληνικής όσο και της αγγλικής γλώσσας, καθώς και οι γνώσεις άλλων ξένων γλωσσών.
  • Η ικανότητα χρήσης εργαλείων πληροφορικής και διαδικτύου

Δικαίωμα υποβολής έχουν:

Όλοι οι υπάλληλοι που υπηρετούν στην Αρχή Προσφυγών ή/και με κάθε είδους σχέση εργασίας στο Δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 2 του Ν. 3861/2010 ΦΕΚ 112 τ. Α') ή σε Ν.Π.Δ.Δ. Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στο Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού αρμόδιου για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση gram.anaplypourgou@ypes.gr είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού κ. Ιωάννη Μουζάλα

Σταδίου 27 & Δραγατσανίου 2 101 83 Αθήνα

Υπ'όφιν κ Μάρκου Παπακωνσταντή

από 14/04/2016 έως 20/04/2016

Δικαιολογητικά:

α) Αίτηση υποψηφιότητας.

β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, που θα συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του. γ) Αντίγραφα των τίτλων σπουδών συνοδευόμενα από υπεύθυνη δήλωση για την ακρίβεια των κατατεθέντων δικαιολογητικών.

δ) Φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

ε) Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, στο οποίο να φαίνεται ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, καθώς και ότι ο υπάλληλος δεν έχει οποιοδήποτε κώλυμα απόσπασης.

στ) Βεβαίωση υπηρεσίας από τους φορείς από την οποία να προκύπτουν τα καθήκοντα του υπαλλήλου.

7. Αντίγραφο της αίτησης να κοινοποιηθεί ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι. Προκειμένου για υπαλλήλους Ν.Π.Δ.Δ., η αίτηση κοινοποιείται υποχρεωτικά και στο εποπτεύον Υπουργείο. Η εν λόγω κοινοποίηση πρέπει να προκύπτει από την αίτηση του υπαλλήλου.

8. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων, σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης, κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

9. Κάθε φορέας στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση οφείλει να την κοινοποιήσει σε όλες τις εποπτευόμενες από αυτόν Υπηρεσίες. 10. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2131364412, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 10.00 έως 17.00 (αρμόδιος: κ. Μάρκος Παπακωνσταντής).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …