Σταδιακή άρση των capital controls-Δημοσιοποιείται τεχνική ανάλυση

 

capital controls==-=

Τη Δευτέρα αναμένεται να δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση, την τεχνική ανάλυση για τη σταδιακή άρση των capital controls, μέσω συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Ο υφυπουργός μίλησε για capital controls, προσπαθώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις τονίζοντας:

«Τα capital controls δημιουργούν προβλήματα στην επιχειρηματικότητα, δεν χρειάζεται να το τονίζουμε, το έχουμε πει 15.000 φορές, αλλά από το σημείο τού "προκαλώ κάποια προβλήματα" μέχρι το σημείο ότι "είναι η κύρια αιτία", καταλαβαίνετε, υπάρχει διαφορά. Τα capital control είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που προκαλεί προβλήματα στις επιχειρήσεις, κάτι που έχουμε επισημάνει χιλιάδες φορές, αλλά δεν αποτελούν τη μοναδική αιτία που κάποια εταιρεία οδηγείται στο λουκέτο».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …