Από Δήμο νέα προκήρυξη 29 ατόμων

ergasia300-345x250

Να προσλάβει (29) είκοσι εννιά άτομα αποφάσισε και προκηρύσσει τις σχετικές θέσεις, με την διάρκεια απασχόλησης να είναι μέχρι και τις 31/12/2016, ο Δήμος Ιεράπετρας, στην ειδικότητα των υδρονομέων, έχοντας ήδη την σχετική απόφαση των προσλήψεων,  η νομιμότητά της οποία ελέγχθηκε με τη αριθμ.4445/12-4-2016 όμοια απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Οι υδρονομείς θα καλύψουν ανάγκες στη Δημοτική Ενότητα Ιεράπετρας και στην Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, την αρδευτική περίοδ.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα απαραίτητα :

Α) Να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας ή εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Τοπικής Κοινότητας ,για την οποία υποβάλλουν την αίτηση.

Β) Να μην έχουν οφειλές σε τέλη άρδευσης.

Η σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 6 του από 28-3/15-4-57 Β.Δ. σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Δήμο Ιεράπετρας από την τοιχοκόλληση της παρούσης συγκεκριμένα από 14/04/2016 έως και 22 /04/2016.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση

4. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους της Τοπικής Κοινότητας

5. Βεβαίωση μη οφειλών τελών άρδευσης. Δεν θα προσληφθούν υδρονομείς οι οποίοι στο παρελθόν εξετέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Ιεράπετρας τηλ. 28423-40362¬363 καθώς και στις κατά τόπους αρμόδιες Τοπικές Κοινότητες.

Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα Ανατολή, στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας, στις αντίστοιχες Τοπικές Κοινότητες και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου. Μ.Ε.Δ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιώργος Γεννηματάς: Τριάντα χρόνια από τον θάνατο του οραματιστή του ΕΣΥ

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται …