Απειλή παραίτησης από Τσίπρα; Τι λέει το Μαξίμου

tsipras

Με τίτλο: "Απειλεί με παραίτηση!" κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Φρανσουά Ολάντ. " 'Η θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή... εγώ φεύγω!", διεμήνυσε ο Ελληνας πρωθυπουργός στον Γάλλο Πρόεδρο.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος γράφει ότι "ένα ριψοκίνδυνο παιγνίδι παίζει αυτές τις μέρες ο πρωθυπουργός, με στόχο την "αξιολόγηση".

Αν η "αξιολόγηση" κλείσει εντός των προσεχών ημερών θα είναι το αντίβαρο στις εφιαλτικές εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας, του προσφυγικού αλλά και των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο". Ο Χρ. Πασαλάρης αναρωτιέται "αν ο πρωθυπουργός, την ώρα που εκδηλώνεται δραστήρια αμερικανική παρέμβαση υπέρ των ελληνικών θέσεων, υψώνει πράγματι ανάστημα στους δανειστές ή αν οι κινήσεις του είναι μια ακόμη επικοινωνιακή άσκηση. Ετσι και αλλιώς οι Ελληνες πολίτες περιμένουν μια -ακόμη χειρότερη- διετία, με τις ελπίδες τους να φτάνουν σε πολύ αισιόδοξες εξελίξεις το 2021, στα διακόσια χρόνια της ανεξαρτησίας…".

«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση. Όσοι ακόμα ονειρεύονται παρενθέσεις με ατυχήματα, τρικλοποδιές και, εσχάτως, και παραιτήσεις, ας το πάρουν απόφαση ότι θα μείνουν με την όρεξη», απαντούν στο δημοσίευμα κυβερνητικοί κύκλοι, επιχειρώντας να βάλουν οριστική τελεία στο ζήτημα αυτό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …