3 προσλήψεις γνωστοποίησε Δήμο

ergasia..--

Τρία άτομα θα προσληφθούν για την κάλυψη αναγκών με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου του, που εδρεύει στη Μαρίνα Φλοίσβου, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων:

«1. Επίβλεψη και επιτήρηση του μαζικού προγράμματος αθλήσεως εντός των κολυμβητικών δεξαμενών για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας των χρηστών καθώς και για την υλοποίηση του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης σε ενηλίκους,

2. Κάλυψη των αναγκών λειτουργίας ιατρείου προς αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και παροχή πρώτων βοηθειών σε αθλητές και αθλούμενους», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών, ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ «Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου», ως εξής:

  • 1 ΠΕ Γυμναστής – Ναυαγοσώστης
  • 2 ΤΕ Νοσηλευτών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, Τ.Κ. 175 62 Παλαιό Φάληρο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο ΠΟ.Α.ΚΕ., υπόψιν κας Κωσταρά (τηλ. επικοινωνίας: 213-20.20.355).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …