Επιμελητήριο άνοιξε μία θέση

koinofelis-ergasia

Διαγωνισμό για την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού επιστημονικού συνεργάτη, με σχέση σύμβασης παροχής υπηρεσιών είτε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με διάρκεια από την 1ην Μαΐου 2016 έως την λήξη της θητείας της παρούσης Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ανακοίνωσε το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν, στο Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού του ΕΒΕΑ αυτοπροσώπως, μέχρι την 22 Απριλίου 2016 και μέχρι την 13.30ην ώρα μεσημβρινή αίτησή τους, μαζί με αναλυτικά βιογραφικά σημειώματα καθώς και τα σχετικά δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ :

  • Να είναι Έλληνες πολίτες
  • Να είναι κάτοχοι τίτλου πανεπιστημιακών σπουδών με γνωστικό αντικείμενο τις οικονομικές και ευρωπαϊκές σχέσεις (πτυχίο οικονομικών επιστημών ή ευρωπαϊκών σπουδών ή τίτλος παραπλήσιου γνωστικού αντικειμένου)
  • Να είναι γνώστες χειρισμού Η/Υ
  • Να είναι γνώστες τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας, που αποδεικνύεται με τα κατά περίπτωση πιστοποιητικά (first certificate in English) ή με σπουδές κτήσης του βασικού ή μεταπτυχιακού τίτλου στο εξωτερικό.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …