Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα από τους εργαζόμενους της "Ηλεκτρονικής Αθηνών"

elektroniki-ilektroniki-katastima
Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ, έχουν προγραμματίσει για τις 14.30 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι της «Ηλεκτρονικής», οι οποίοι άνεργοι μεν, μένουν εκτός ταμείου ανεργίας δε, εάν δεν καταγγελθούν οι συμβάσεις εργασίας τους.

Αυτό ενημερώθηκαν από τους έμπειρους εργατολόγους οι οποίοι παρευρέθηκαν την Κυριακή στην συνέλευση τους, οι οποίοι μάλιστα χαρακτήρισαν ως παράνομη ενέργεια με πολλά ερωτηματικά την απόφαση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης με την κήρυξή της σε πτώχευση να ξεκινά την εκποίηση της περιουσίας της εταιρείας....

Οι εργαζόμενοι μαζί με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, δηλώνουν έτοιμοι να δυσκολέψουν την ζωή του ιδιοκτήτη από τον οποίο ζητούν ενόψει και της συνάντησης τους για την οποία δεσμεύτηκε την περασμένη Παρασκευή να επαναλειτουργήσει τα 55 καταστήματα, ειδάλλως να διασφαλίσει τις αποζημιώσεις τους και την καταγγελία των συμβάσεών τους ώστε να ενταχθούν στο ταμείο ανεργίας.

Σε αυτό το μήκος κύματος το πρωί της Δευτέρας πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία έξω από το κεντρικό κατάστημα και τα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας στο Περιστέρι, όπως μετέδωσε εγκαίρως και με φωτογραφικό υλικό το ergasianews.gr, ΕΔΩ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …