3.567 νέες θέσεις στον τομέα του πολιτισμού

oaed_anergoi

Η πρόσληψη 3.567 εποχικών υπαλλήλων σε έργα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που θα χρηματοδοτηθούν από τη ΔΕΗ, σε ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση να έχουν:

  • αρχαιολόγοι,
  • συντηρητές αρχαιοτήτων,
  • μηχανικοί και
  • ειδικευόμενοι εργάτες, έχει προβλεφθεί για τους θερινούς τουριστικούς μήνες.

Οι εργάτες πρέπει να έχουν στην κατοχή τους απολυτήριο Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού για όσους έχουν αποφοιτήσει έως και το 1980.

Οι υποψήφιοι συντηρητές μαζί με την αίτηση-δήλωση πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά: Πτυχίο ή δίπλωμα αντίστοιχης εκπαιδευτικής βαθμίδας ειδικότητας Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ και βεβαίωση γνώσης Η/Υ στα αντικείμενα υπολογιστικών φύλλων, επεξεργασίας κειμένων και υπηρεσιών Διαδικτύου.

Για τις θέσεις των αρχαιολόγων ζητούνται πτυχίο Φιλοσοφικής Σχολής Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και άριστη γνώση της αγγλικής ή γερμανικής ή γαλλικής ή ιταλικής γλώσσας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …