Συγκέντρωση και τρίωρη στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ

kathigites

Την απόσυρση της πρότασης της κυβέρνησης για πρόσληψη αναπληρωτών την ερχόμενη χρονιά και των διατάξεων που αφορούν στο νέο ελάχιστο αριθμό νηπίων στα νηπιαγωγεία, εξακολουθούν να διεκδικούν αποφασιστικά δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, που προχωρούν σε νέα στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος αποφάσισε:

«Η εμμονή από πλευράς υπουργείου να προχωρήσει στην ψήφιση αντιεκπαιδευτικών ρυθμίσεων, μας ωθεί να καλέσουμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη, έξω από το κτίριο του υπουργείου Παιδείας, ενώ παράλληλα έχουμε κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας 11:00 με 14:00.

Την Τετάρτη, 20 Απριλίου, οι σύλλογοι εκπαιδευτικών σε όλη των χώρα θα πραγματοποιήσουν έκτακτες γενικές συνελεύσεις, με αντικείμενο τις σχεδιαζόμενες νομοθετικές κινήσεις του υπουργείου.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Ρόδο

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ρόδο μεγέθους 4.4 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοανατολικά της Λίνδου   Γεωδυναμικό …