Ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο ΙΚΑ

ika4-ensima-n68

Οδηγίες για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, δίνει το ΙΚΑ, με την ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όλης της σχετικής του απόφασης.

"Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου μας και μετά από διευκρινίσεις που παρασχέθηκαν με το υπ’ αρ. 452/1-3-2016 έγγραφο Γραφείου Υφυπουργού σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Όπως είναι γνωστό, με την παρ. 1 το άρθρου 28 του ν.4321/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέφθηκε η δυνατότητα υπαγωγής σε καθεστώς ρύθμισης μέχρι 100 δόσεων του συνόλου των ασφαλιστικών οφειλών προς Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην ΝΑΤ, χρονικής περιόδου μέχρι 02/2015. Ως προϋπόθεση για την υπαγωγή στον εν λόγω νόμο ορίστηκε η καταβολή τρεχουσών εισφορών."

Ολόκληρη η  ανακοίνωση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Στην τελική ευθεία - Τι αλλάζει

Τι ισχύει για τα μπλοκάκια - Ποιοι απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος - Τι ισχύει …