Έχασε την δουλειά της γιατί...καλοπερνούσε...γυμνόστηθη(ΦΩΤΟ)

aaaanina_dimeni708

Μητέρα δύο παιδιών και εν ενεργεία αστυνομικός η  Nidia Garcia, κατάφερε με αυτή την παγκόσμια κρίση, να χάσει την σίγουρη εργασίας της, δημοσιοποιώντας φωτογραφία της γυμνόστηθη και εκθέτοντας σε όλη την υφήλιο την υπηρεσία της, γιατί την ώρα που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία ήταν (λέμε τώρα), σε υπηρεσία!!!

Αυτό συνέβη στο Μεξικό, που από την έκταση που πήρε η υπόθεση, όταν η φωτογραφία αναρτήθηκε από την ίδια στο διαδίκτυο, μάλλον για να δείξει τα κάλλη της, οι ανώτεροί της αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες την απόταξή της από το σώμα, ξεκινώντας ταυτόχρονα και έρευνα για το συμβάν, σχετικά με το αν ο συνάδελφός της την βοήθησε στην φωτογραφία ή αν η λήψη ήταν δική της…..

Η υπηρεσία της δεν εκτίμησε το γεγονός ότι έκανε κάποιους άντρες ευτυχισμένους και ότι επιτέλεσε κοινωνικό έργο, αλλά είχε την "απαίτηση" να σεβαστεί την στολή που φορούσε, πριν την κατεβάσει βέβαια για να επιδείξει τα στήθη της σε κοινή θέα.…

Τώρα η ίδια ζητά συγνώμη και μάλιστα νιώθει λέει και ντροπή!!!

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Φωτογραφήθηκα εν ώρα υπηρεσίας και με την στολή μου. Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από την υπηρεσία μου για την ανήθικη πράξη μου. Αισθάνομαι αηδία μεγάλη για το κακό που προκάλεσα και στις δύο μου κόρες και στη συνέχεια στους γονείς μου, τα αδέρφια μου και σε ολόκληρη την οικογένειά μου».

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ: Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Μέχρι το τέλος Ιουλίου …