Αιτήσεις ηλεκτρονικά για τις θέσεις Διευθυντών σε Δ.Ι.Ε.Κ και Σ.Δ.Ε(ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ)

 386aitisi
Άνοιξε όπως είχε ανακοινωθεί ο νέος ιστότοπος (http://directors.minedu.gov.gr), όσον αφορά στην υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών για Δημόσια ΙΕΚ και για Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.).

Η εφαρμογή θα δέχεται αιτήσεις μέχρι 26-4-2016 στις 12 το μεσημέρι.

Στο διάστημα αυτό, κάθε υποψήφιος που έχει λογαριασμό μπορεί να αλλάζει οποιοδήποτε στοιχείο της αίτησής του.

Μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας, από την 26η-04-2016 ημέρα Μ. Τρίτη και ώρα 14.00, οι υποψήφιοι θα μπορούν να εκτυπώσουν την αίτησή τους, η οποία θα φέρει αριθμό πρωτοκόλλου του συστήματος υποβολής αιτήσεων και έως την 09η-05-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αποστείλει εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της αίτησής τους μαζί με το φάκελο των δικαιολογητικών τους.

Σύσταση: Καλό θα ήταν να φροντίσετε για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών σας από την αρχή της προθεσμίας, συμπληρώνοντας παράλληλα την ηλεκτρονική αίτηση.

Να σημειωθεί ότι μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα για ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗ.

  1. θέση Διευθυντή σε Σ.Δ.Ε.
  2. θέση Διευθυντή σε Δ.Ι.Ε.Κ.
  3. θέση Υποδιευθυντή σε Σ.Δ.Ε.
  4. θέση Υποδιευθυντή σε Δ.Ι.Ε.Κ.
Ακολουθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία:
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …