Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων

treno2_1

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε ένδειξη καλής θέλησης  για τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από την διοίκηση, γραπτώς, επί μία σειρά θεμάτων, που είχαν θέσει, με σημαντικότερο όλων την ασφάλεια προσωπικού και επιβατικού κοινού.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

"Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρινόμενοι με γνώμονα την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων για 15 ημέρες προκειμένου να διαπιστώσουν και έμπρακτα τα αποτελέσματα των ενεργειών της διοίκησης για την επίλυση των περισσότερων από τα θέματα που τέθηκαν από μέρους του Σωματείου των εργαζομένων με αποστολή του εξώδικου για στάσεις εργασίας."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου την Παρασκευή στην Θήβα

Οι δυο τους αναμένεται να επισκεφθούν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων …