Μητσοτάκης: «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας, η ΝΔ»(VIDEO)

kuriakos_794327302

"Είμαστε η μεγάλη κοινωνική και πολιτική πλειοψηφική συμμαχία που θα τραβήξει την Ελλάδα έξω από τον φαύλο κύκλο της σημερινής παρακμής. Η κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας διαπερνούν «τα 5 Άλφα», Ανάπτυξη – Αξιοκρατία – Αλληλεγγύη – Αριστεία – Αξιοπιστία, κάθε ένα εκ των οποίων αντανακλά μια θεμελιώδη αξία για μας και την πολιτική μας."

Αυτό δήλωσε ξεκάθαρα στην έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ, ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε:
"Αλλάζουμε την κομματική μας οργάνωση και αξιοποιούμε νέες μεθόδους επικοινωνίας για να ενθαρρύνουμε τους πολίτες να παρεμβαίνουν στα κοινά και να συνδιαμορφώνουν τις θέσεις μας. Για αυτό δημιουργούμε ένα κόμμα. Θα έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που θα βάλω θητεία στον εαυτό μου.

Θέλω σήμερα να απευθυνθώ ειδικά σε όλους αυτούς και να τους ζητήσω να μας ακούσουν. Να δουν τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινάμε. Να δουν το σχέδιό μας για να πάρει ξανά μπρος η Ελλάδα. Θα εκπλαγούν ευχάριστα! Θα δουν ένα κόμμα που δεν θα υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες. Ένα κόμμα που διδάσκεται από τα λάθη του. Ένα κόμμα έτοιμο να αλλάξει το ίδιο και να αλλάξει και την πατρίδα μας. Να συγκρουστεί με πελατειακά δίκτυα και να φτιάξει μια κοινωνία αξιοκρατίας. Και τότε είμαι βέβαιος ότι θα πειστούν. Και θα έρθουν μαζί μας.
Για να φτιάξουμε μια πλατιά συμμαχία που θα πάει μπροστά την Ελλάδα."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …