Τα "έπαιρνε" εργαζόμενος

xrimatismos164633-

Με την κατηγορία της δωροληψίας οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, πέρασαν χειροπέδες σε υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος σύμφωνα με την εις βάρος του καταγγελία, ζήτησε 600 ευρώ  από πολίτη με σκοπό να διευθετήσει επαγγελματική του εκκρεμότητα, για την οποία ήταν υποχρεωμένος να πράξει δωρεάν, λόγω των αρμοδιοτήτων που είχε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και σύμφωνα με την δικογραφία, ο πολίτης ενημέρωσε την αστυνομία και με τις κατευθύνσεις που έλαβε, παρέδωσε στον εν λόγω υπάλληλο, το ποσό που είχε συμφωνηθεί.

Μόνο που τα χρήματα ήσαν προσημειωμένα και όταν η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τον "επισκέφθηκε", τα βρήκε στην κατοχή του, οπότε συνελήφθη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …