Θέσεις για 14 άτομα άνοιξε Δήμος

 jobergasia_
Μέχρι και 27 Απριλίου άνοιξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για τις 14, μερικής απασχόλησης, στον αριθμό προσλήψεις ως υδρονομείς άρδευσης, τις οποίες προκήρυξε ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, για την αρδευτική περίοδο από 01-05-2016 έως 30-09-2016.
Απαιτούμενα Προσόντα
 α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια.
β. Να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να μην υπερβαίνει το 60ο. («'Υδρονομεύς δύναται να εκλεγή και ο άγων ηλικίαν μέχρι του 65ου έτους, κατόπιν αποφάσεως ειδικώς ητιολογημένης.», σύμφωνα με το άρθρο 6 παραγ.ΐβ. του Β.Δ 28.3/15.4.1957)
γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.
-Δεν μπορούν να επιλεγούν υδρονομείς οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγόμενη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ' όσον διαρκεί η στέρηση αυτή.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, έως και τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 , στην υπάλληλο κ. Ραφτοπούλου Ζωή.
Δημοσίευση Πρόσκλησης
Ανάρτηση ολόκληρης της Πρόσκλησης να γίνει στον Πίνακα Ανακοινώσεων των Δημοτικών Καταστημάτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς και Μουρεσίου, συντασσομένου κατ'άρθρο 21 παράγραφος 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης, στο γραφείο του ΚΕΠ του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στην Τσαγκαράδα και στον ιστοχώρο του προγράμματος 'ΔΙΑΥΓΕΙΑ'.
Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια υπάλληλος η κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.124).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …