Ντάισελμπλουμ: Στο 95% η συμφωνία με την Ελλάδα

56626-34

Στο ολλανδικό κανάλι RTLZ έδωσε συνέντευξη ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ, ο οποίος σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων είπε: "Έχουμε συμφωνήσει στο 95% του πακέτου των εμπροσθοβαρών μεταρρυθμιστικών μέτρων της Ελλάδας. Η απόφαση για το αν θα συγκληθεί νέο Eurogroup για την Ελλάδα θα ληφθεί την Τετάρτη", συνεχίζοντας ως εξής:

"Το 95% του πακέτου των μέτρων πρέπει να ληφθούν ούτως ή άλλως, πρόκειται για έναν αριθμό μεγάλων μεταρρυθμιστικών μέτρων, μέτρων που θα βάλουν και πάλι σε τάξη τον προϋπολογισμό, όπως οι μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, συγκλίνουμε στο 95%, νομίζω συμφωνούμε σε αυτό. Είπαμε επίσης ότι επειδή υπάρχει σε πολλά σημεία αβεβαιότητα και επειδή οι προβλέψεις του ΔΝΤ είναι πιο 'γκρίζες', πρέπει να έχουμε ένα προληπτικό πακέτο μέτρων πάνω στο οποίο εργάζονται αυτή τη στιγμή. Όταν ξεκαθαριστούν και οι δύο αυτές εκκρεμότητες, τότε μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …