24 ώρες ακόμα για αιτήσεις 4 θέσεων εργασίας

job-buttonFind-a-j

Την πρόσληψη τεσσάρων (4) έκτακτων ημερομίσθιων εργατών για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα 60 ημερομίσθια που θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός δωδεκαμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Σ-Α, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Κατά τη διαδικασία της επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψήφιου για τιςανάγκες του ΥΗΣ Σ-Α, θα λαμβάνεται υπόψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως:
- Εντοπιότητα
- Ανεργία και Χρονικό διάστημα αυτής
- Στοιχεία Οικογενειακής Κατάστασης
- Προηγούμενη Εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην υπηρεσιακή Μονάδα του ΥΗΣ Σφηκιάς (Γραμματεία – τηλέφωνο 23310 44040) μέχρι και τις 28/04/2016.
Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προσλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλη ειδικότητα.

Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη προηγούμενης απασχόλησης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης από Θεσσαλία: «Η κυβέρνηση θα είναι εδώ όσο χρειάζεται»

Ο Πρωθυπουργός προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη με Δημάρχους και Κοινοτάρχες περιοχών που επλήγησαν από …