Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης ζητά προσωπικό

jobb101097

Η Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.) στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Υποστήριξη της ΑΔΙΠ» στους Άξονες Προτεραιότητας 6-8-9- Οριζόντια Πράξη», Υποέργου 1, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες (φυσικά πρόσωπα), καλούμενα εφεξής «συνεργάτες», για την παροχή επιστημονικών υπηρεσιών για την προετοιμασία της πιστοποίησης και την στατιστική επεξεργασία δεδομένων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 (ώρα 14:00).

Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με την Α.ΔΙ.Π.

Ειδικότερα, η ΑΔΙΠ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί:

  1. Με δύο επιστήμονες, εξωτερικούς συνεργάτες, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν ενδεικτικά: την αναζήτηση πληροφοριών από τον διεθνή χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης, τη σύνταξη κειμένων και παραγωγή αναφορών κατά επιστημονικό κλάδο και αναφορές για θέματα σχετικά με το αντικείμενο και τη δραστηριότητα της Αρχής.
  1. Με δύο επιστήμονες, εξωτερικούς συνεργάτες, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν ενδεικτικά: την ταξινόμηση δεδομένων σε ομάδες, την στατιστική τους επεξεργασία και την απεικόνισή τους με τη χρήση εργαλείων Πληροφορικής.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …