Nέος γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής στη ΝΔ

avgenakis708_6

Νέο γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής απέκτησε η ΝΔ και μάλιστα δια βοής, μετά από την σχετική πρόταση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από την ηλικία των 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πανηγυρική του εκλογή επεσήμανε:

«Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές. Είμαι συγκινημένος που σήμερα εκλέγομαι γραμματέας μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινα μέλος της ΜΑΚΙ. Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η ΝΔ σήμερα.

Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη. Στόχος μου θα είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της ΠΕ."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …