Στο αρ. 99 ζήτησε ένταξη ο Καρυπίδης-Κινητοποιήσεις από το προσωπικό

 souper-market-750-800x465
Με κινητοποιήσεις με τη μορφή των απεργιών και των συγκεντρώσεων, απαντούν οι 1.400 εργαζόμενοι των Σούοερ Μάρκετ "Καρυπίδης", μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη να ζητήσει ένταξη στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Οι απλήρωτοι επί τετραμήνου εργαζόμενοι, δεν πείστηκαν από τις διευκρινίσεις των εργοδοτών τους ότι το αίτημα αφορά την εξιγνίαση της εταιρείας και όχι το κλείσιμό της, με την έναρξη των κινητοποιήσεων τους ζητούν την διασφάλισή τους επαγγελματική και οικονομική.
Από την άλλη η εταιρεία ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
"Με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας Τύπου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕΕΕ στο άρθρο 99 δεν σχετίζεται με πτώχευση της εταιρίας, αλλά αποκλειστικά και μόνο με την προσπάθεια εξυγίανσής της. Η εταιρία συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ την λειτουργία της.
Η αίτηση κατατέθηκε αποκλειστικά και μόνο για χρέη που δημιούργησε στο παρελθόν η πρώην ιδιοκτήτρια εταιρεία συμφερόντων Αρβανιτίδη, σε παλαιότερες χρήσεις, κατά τις οποίες ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕΕΕ
Η προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρίας δεν αγγίζει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ και προπάντων ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, παρά μόνο τη ρύθμιση των οφειλών  προς το ΙΚΑ και την εφορία".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …