Ετήσια ανανέωση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

symbolaiografos-708_0

Για έναν χρόνο ως έχουν, ανανεώθηκαν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών σκαφών, που ισχύουν από 01/01/2016 έως και 31/12/2016, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών Σκαφών, οπότε και δίνεται μικρή ανάσα στα πολλαπλά προβλήματα του κλάδου.

"Τα προβλήματα αυτά «αφορούν κυρίως την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τις οργανικές συνθέσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες για ασφαλή εργασία, τις μειωμένες αμοιβές που και αυτές καθυστερούν συστηματικά από ορισμένους εργοδότες, τις υπερφορολογήσεις, την ανεργία, την μαύρη ανασφάλιστη εργασία, την πανάκριβη υγεία και όλα όσα βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.

Η αλληλεγγύη, η επαγρύπνηση, η ενημέρωση και η οργάνωση των εργαζομένων, είναι τα συστατικά για ένα καλύτερο μέλλον και για το αυτονόητο δικαίωμα τους να διεκδικούν την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους και της κοινωνίας".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …