Hμερίδες ΔΩΡΕΑΝ για Ανεργία-Επιχειρηματικότητα

anergia-ergasia

Ανοικτές για το κοινό και με δωρεάν συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους θα λάβουν χώρα τρεις συνολικά ημερίδες σε Αθήνα στις 15 Μαΐου, σε Θεσσαλονίκη στις 22 Μαΐου και σε Λάρισα στις 21 Μαΐου, με πρωτοβουλία της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με τίτλο: «Δαμάζοντας την Ανεργία: Προώθηση Καινοτομίας & Στήριξη Επιχειρηματικότητας».

Πληροφορίες:

  • Στο γραφείο Mεταπτυχιακών Προγραμμάτων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο: +357 22841688 ή 801 1000 709 / 210 6748293
  • Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mba@unic.ac.cy

Για δηλώσεις συμμετοχής με φυσική παρουσία στην Εκπαιδευτική Ημερίδα ΑΘΗΝΑΣ και πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Για δηλώσεις συμμετοχής με φυσική παρουσία στην Εκπαιδευτική Ημερίδα ΛΑΡΙΣΑΣ και πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Για δηλώσεις συμμετοχής με φυσική παρουσία στην Εκπαιδευτική Ημερίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και πληροφορίες για το πρόγραμμα  ΕΔΩ.

Οι ημερίδες εντάσσονται στο πλαίσιο του Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στους συμμετέχοντες θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …